Vi använder cookies   Läs mer
        Händer på stan?

Nyheter


28
mar 2020

25
apr 2020

30
maj 2020

06
jun 2020

07
jul 2020

07
okt 2020

21
nov 2020

27
nov 2020

Se hela årets aktiviteter >>

 

 

 

Earth Hour

Lördag 30 Mars kl 20:30 - Släck och höj din röst för planeten!


Var med och delta: släck lamporna, tänd ett ljus, samla nära & kära och se på konserten tillsammans. Ta gärna en bild och dela med er på sociala medier, använd taggen #earthhourövik

 Vi på Cesam har tidigare arrangerat Örnsköldsviks årliga evenemang för Earth Hour på Stora Torget. Men med läget i vår omvärld just nu kan vi inte ordna ett stort evenemang, utan vi får tänka nytt och kreativt. Vi vill att ni alla ska kunna ta del av det program som planerats, utan att ni fysiskt behöver ta er till torget. Därför har flera aktörer på kort tid gått samman och skapat en konsert specialgjord just för detta ändamål ❤️

Detta arrangeras av Cesam & Örnsköldsviks Kommun, samt i samarbete med Sara Karlsson, Naever, Showdans, Audiolight, Björn Nilsson, ÖA, mfl.

Välkomna till Örnsköldsvik!

Vår vackra stad där du kan mötas, shoppa, äta, fika & umgås i centrum.
Just nu har vi en del avvikande öppettider inom handeln, vi rekommenderar att ni kollar direkt med er favoritbutik för rätt information kring deras öppettider.

Vi hälsar alla friska Välkomna till stan precis som vanligt. Handla på hemmaplan, kom ihåg att många restauranger och caféers ' take away' är utmärkta alternativ för er som vill stanna hemmavid.
Möt våren i Örnsköldsvik och fira påsk med hemester!

Dock vill vi poängtera att Livsmedelsbutiker i Örnsköldsvik håller öppet som vanligt! 


From måndag 23/3 ändrar Oskargallerian enligt följande:
Vardagar 11.00-18.00, Lördagar 11.00-15.00
Söndag tsv stängt

Port 9 och Magasinet kör tsv på ordinarie tider
Undantag Cubus som nu har vardagar 11-18, lör 11-16, sön 12-15

KappAhl & Lindex har öppet vardagar 10.00-17.00, lördagar 10.00-15.00.

Stora Coop Örnsköldsvik har öppet speciellt för riskgrupper mellan 07-08 på vardagar.

Ica Supermarket Centrum kör ordinarie tider: Måndag - Lördag 8-20,
Söndag 10-20.

Örnkortet

Hela Örnsköldsviks presentkort! Här kan du kolla ditt saldo.
Hos dessa butiker/företag kan du betala med Örnkortet. 

Shoppinghäftet

Vårt populära shoppinghäfte är här igen! Gäller fram till 30 april 2020. Häftet säljs av bland annat: GK F10 Gullänget Kroksta Innebandy, Handelsklass Parkskolan, JÄBO IK F 04, Rockringen, Sidensjöskolan Åk 4, ÖHF J 18 Örnsköldsvik Hockey, ÖIB Örnsköldsviks Innebandy, ÖKK Örnsköldsviks Konståkningsklubb, ÖSK Hockey, 

Nytt Shoppinghäfte! Läs mer här. 

Handelsgalan 2019

Ta Plats i Örnsköldsvik

Cesam är, tillsammans med Fastighetsägarna Mittnord och Örnsköldsviks kommun, engagerade i projektet taplatsiovik.se . Det är Sveriges första digitala plattform för medborgardriven stadsutveckling, där alla har möjlighet att boka ett antal offentliga platser och privata innergårdar, som i dag endast används för parkering. Mer info hittar du här!

Purple Flag

Örnsköldsvik är certifierat för "Purple Flag", vilket handlar om att bjuda in till en ren och snygg, trygg och säker stad med ett brett utbud av aktiviteter, tillgängligt för alla, även efter kl 17. Cesam är drivande i projektet med att kvalitetssäkra staden. Detta sker i samverkan med andra aktörer och vi jobbar fortsatt tillsammans i denna positiva anda. Heja Team Övik!


År 2019 har Örnsköldsvik fått utmärkelsen Årets Purple Flag stad av en jury bestående av representanter från Svenska Stadskärnors styrelse. Detta pris har vi fått för vårt framgångsrika och kontinuerliga arbete i samverkan, baserad på Purple Flag Swedens fem fokusområden – säkerhet, tillgänglighet, utbud, plats och policy.

Följ arbetet & läs mer info här>>

Näringslivsenheten

Här kan du läsa eller prenumerera på Näringslivsnytt - ett digitalt nyhetsbrev från Örnsköldsviks kommuns Näringslivsenhet.
Och här kan du komma direkt till deras hemsida!

Kommunen har också en särskild sida om stadsutveckling.

 

Höga Kusten

Örnsköldsvik är en del av Höga Kusten
Ett område med fantastisk natur, vacker skärgård och många spännande kontraster. Här finns massvis att upptäcka, se & göra - både för kommuninvånare och turister! Här hittar du mer information och inspiration.

Välkomna till Örnsköldsvik!

Företagare! Här hittar du Örnsköldsviks Kommuns strategi för skyltar. 

Cesam 

Intresserad av att läsa mer kring Cesam? Klicka Här!

Vill du veta mer om att bli medlem?  Klicka här!

Tack för att du handlar lokalt,
Vi ses på stan!

 

Händer på stan

Nyheter


28
mar 2020

25
apr 2020

30
maj 2020

06
jun 2020

07
jul 2020

07
okt 2020

21
nov 2020

27
nov 2020